Contact Service

Vacature Projectadministrateur

Jouw nieuwe functie

Als Projectadministrateur ben jij verantwoordelijk voor de kostenbewaking van projecten. Je bewaakt en stuurt begrotingen en budgetten, zodat je weet hoe jouw projecten ervoor staan. Daarbij neem je ook de verantwoordelijkheid voor de complete projectadministratie. Je voert controles uit, stelt periodieke rapportages op en analyseert deze. Je adviseert met betrekking tot de inhoud en uitkomsten aan de financial controller en bespreekt de voortgang met het managementteam.

Daarnaast ondersteun je de inkoop met betrekking tot de administratieve afhandeling van inkoopcontracten en zorg je voor de afwikkeling van lopende betalingen.

Jij wordt de nieuwe collega binnen de afdeling administratie, maar je werk in deze functie ook veel samen met de projectleiders en uitvoerders om de projecten op financieel gebied succesvol te maken! Je zal daarbij regelmatig een bezoek brengen aan de bouwplaats.

Wij bieden je graag een goed primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket aan en geven jou de ruimte om verder te ontwikkelen en te leren. Het is belangrijk dat jij je thuisvoelt bij Van Mierlo en plezier hebt in het werk. De collega’s op jouw afdeling heten je van harte welkom!

INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300
Akkoordakkoord