Contact Service

Vacature Projectadministrateur

Bij Van Mierlo zijn we op zoek naar een assertieve projectadministrateur. Je spreekt de taal van de bouw en weet van aanpakken.  Je bent bereid om mee te werken aan het professionaliseren van project control en je hebt de capaciteiten hiervoor. Herken jij jezelf hier helemaal in? Dan kan jij wel eens onze nieuwe collega worden!

Functieomschrijving

Als projectadministrateur ben je verantwoordelijk voor een adequate kostenbewaking van de projecten. Je bewaakt begrotingen en budgetten zodat je afwijkingen tijdig kunt signaleren. Daarbij ben je zelf ook verantwoordelijk voor het operationeel voeren van de complete projectadministratie. Je voert controles uit, stelt periodieke rapportages op en analyseert deze. Je geeft toelichting met betrekking tot de inhoud of uitkomsten daarvan aan de controller en bespreekt deze met het management. Daarnaast ondersteun je de inkoper met betrekking tot de administratieve afhandeling van inkoopcontracten en zorg je voor de afwikkeling van lopende schades. Binnen deze functie werk je nauw en veel samen met de bedrijfsleider, projectleiders en uitvoerders om de projecten op financieel gebied tot een goed einde te brengen. Ook ben je regelmatig fysiek aanwezig op de diverse projecten.

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde relevante HBO opleiding, aangevuld met cursussen op het gebied van projectadministratie/gegevensverwerking en –modellen;
  • Ervaring met het opstellen en analyseren van periodieke financiële rapportages;
  • Ervaring met het gevraagd en ongevraagd advies geven over risico’s, kansen en mogelijke scenario’s; 
  • Je bent in staat om tijdig volledige en betrouwbare stuurinformatie te regisseren;
  • Het begeleiden van management bij de uitvoering van het rolling forecast proces is bekend terrein;
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare rol;
  • Je bent communicatief vaardig, kunt tegen weerstand en weet mensen te overtuigen;
  • Ervaring met Navision is een pré, Excel kent echter geen geheimen voor jou!

Interesse

Interesse in deze uitdagende functie? Stuur dan, middels het sollicitatieformulier, je motivatiebrief & CV (beide in PDF) op. Wij nemen zo spoeding mogelijk contact met je op!

INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300