Contact Service

Vacature Projectleider

Van Mierlo is van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling en realisatie van woningen, bedrijfspanden, zorginstellingen en winkelcentra. Om deze processen en de kwaliteit te waarborgen zijn wij op zoek naar een nieuwe, ervaren projectleider.

Jouw werkzaamheden

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor meerdere projecten, vanaf de voorbereiding tot en met de realisatie en nazorg. Dit kunnen projecten op het gebied van woningbouw- en/of utiliteitsbouw zijn, in zowel technische, organisatorische als financiële zin. De eindverantwoording ligt bij jou!

Jij valt samen met de andere projectleiders direct onder Directeur Bouw. Je draagt zorg voor de meest optimale methode van bouwen en materieelinzet. Je bewaakt de contractuele verplichtingen en het werkvoorbereidings- en productieproces. Je werkt samen met de diverse afdelingen en hebt een enthousiast projectteam, waarmee je samen projecten succesvol uitvoert. Je zit regelmatig met de opdrachtgever en ketenpartners/nevenaannemers aan tafel om de processen, planningen en budgetten te organiseren en te bewaken. Jij bent het aanspreekpunt voor de opdrachtgever.

Zijn wij op zoek naar jou?

  • HBO bouwkunde, of een gelijkwaardige werk- en denkniveau;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Brede kennis en affiniteit op het gebied van bouwprocessen en -technieken;
  • Goede communicatieve vaardigheden. Je bent een echte teamspeler;
  • Leidinggevende kwaliteiten: Je bent goed in vertrouwen creëren, motiveren en inspireren;
  • Je durft beslissingen te nemen, je bent kwaliteit- en kostenbewust en bent een organisatietalent;
  • Affiniteit met automatisering;
  • Pré REVIT-kennis.

Interesse?

Bij Van Mierlo zijn wij trots op wie we zijn en wat we doen! Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers trots zijn om voor Van Mierlo te werken, zich thuis voelen in de organisatie en plezier hebben in hun werk. Uiteraard horen hier goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bij.

Herken jij jezelf in deze functie? Solliciteer dan op deze functie! Wij zien jouw motivatie en CV graag tegemoet.

INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300
Akkoordakkoord