Contact Service

Vacature Projectleider

Vacature Projectleider

Wij zoeken versterking! Word jij onze nieuwe:

Projectleider

Jouw nieuwe functie

Jij gaat als nieuwe projectleider voor de 8! Vanaf de eerste kennismaking tot en met de oplevering ben jij het aanspreekpunt voor de opdrachtgever. Samen met de andere projectleiders leg je verantwoording af aan de directie.

Jij stuurt het projectteam en ketenpartners aan én motiveert hen, om samen bouwprojecten tot een succes te maken! Je zit regelmatig met beide aan tafel om de processen, planningen en budgetten te organiseren en te bewaken.

Jij kan jouw enthousiasme en passie omzetten naar succesvolle projecten. Inleven in de klant is iets wat jij onmisbaar vindt bij het realiseren van vastgoed. Jij neemt graag die verantwoordelijkheid op je!

Naast bouwen schuif jij al eerder aan, bij de ontwikkeling en verkoopvoorbereiding van projecten van onze eigen ontwikkelingsafdeling of derden. Met jouw bouwkennis kan je toegevoegde waarde bieden door mee te denken met de (bouw)planning, de meest optimale methode van bouwen en materieelinzet. Dit zorgt ervoor dat het gehele proces voor de klant soepel verloopt.

Herken jij jezelf?

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding Bouwkunde of een vergelijkbare opleiding
  • Ervaring in een vergelijkbare functie
  • Affiniteit met innovatieve werkmethoden, zoals BIM
  • Communicatief zeer vaardig en een échte teamplayer
  • Leidinggevende kwaliteiten: je bent goed in motiveren en inspireren
  • Je durft beslissingen te nemen & bewaakt kwaliteit en kosten
  • Je hebt affiniteit met automatisering en digitalisering
  • Pré: kan jij werken in REVIT?

Kom jij bij ons werken?

Uiteraard hoort hier een goed primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket bij. Wij bieden je graag de ruimte om verder te ontwikkelen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat medewerkers bij Van Mierlo zich thuis voelen en plezier hebben in hun werk. Jouw collega’s heten je graag welkom!

Word jij onze nieuwe Projectleider? Graag zien wij jouw motivatie en CV tegemoet.

INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300
Akkoordakkoord