Contact Service

Vacature Projectleider

Jouw nieuwe functie

Jij gaat als nieuwe projectleider voor de 8! Vanaf de eerste kennismaking tot en met de oplevering ben jij het aanspreekpunt voor de opdrachtgever. Jij zorgt ervoor dat projecten, o.a. woningbouw, zorgvastgoed en utiliteit, soepel verlopen en financieel succesvol zijn. Samen met de andere projectleiders leg je verantwoording af aan de directie.

Jij stuurt het projectteam en ketenpartners aan én motiveert hen, om samen bouwprojecten tot een succes te maken! Je zit regelmatig met beide aan tafel om de processen, planningen en budgetten te organiseren en te bewaken. Jij kan jouw enthousiasme en passie omzetten naar succesvolle projecten. Inleven in de klant is iets wat jij onmisbaar vindt bij het realiseren van vastgoed.

Naast bouwen schuif jij al eerder aan, bij de projectontwikkeling en planvoorbereiding. Met jouw bouwkennis kan je toegevoegde waarde bieden door mee te denken met de (bouw)planning, de meest optimale methode van bouwen en materieelinzet. Dit zorgt ervoor dat het gehele proces voor de klant soepel verloopt.

Jij wordt de nieuwe collega binnen de afdeling Projectleiding, maar werkt ook veel samen met collega's van de afdelingen Projectvoorbereiding en Uitvoering. 

Wij bieden je graag een goed primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket aan en geven jou de ruimte om verder te ontwikkelen en te leren. Het is belangrijk dat jij je thuisvoelt bij Van Mierlo en plezier hebt in het werk. De collega’s op jouw afdeling heten je van harte welkom!

INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300
Akkoordakkoord