Contact Service

Vacature Projectleider

Functie Projectleider

Jij gaat als nieuwe projectleider voor de 8! Lijkt het jou gaaf om verantwoordelijk te zijn voor de realisatie van grote utliteitsprojecten? Zie jij het helemaal zitten om deze uitdaging samen met het projectteam aan te gaan en complexe projecten succesvol te realiseren? Dan zoeken wij!

Vanaf de eerste kennismaking tot en met de oplevering ben jij het aanspreekpunt voor de opdrachtgever. Jij zorgt ervoor dat bouwprojecten soepel verlopen en financieel succesvol zijn. Samen met de andere projectleiders leg je verantwoording af aan de directie.

Jij stuurt het projectteam en ketenpartners aan én motiveert hen, om samen bouwprojecten tot een succes te maken! Je zit regelmatig met beide aan tafel om de processen, planningen en budgetten te organiseren en te bewaken. Jij kan jouw enthousiasme en passie omzetten naar succesvolle projecten.

Naast bouwen schuif jij al eerder aan bij projecten die in bouwteam worden uitgewerkt. Met jouw bouwkennis kan je toegevoegde waarde bieden door mee te denken met de (bouw)planning, de meest optimale methode van bouwen en materieelinzet. Dit zorgt ervoor dat het gehele proces voor de klant soepel verloopt!

Arbeidsvoorwaarden

Uiteraard hoort hier een goed primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket bij. Wij bieden je graag de ruimte om verder te ontwikkelen en te leren. Hiervoor hebben wij onze eigen Academy. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat medewerkers bij Van Mierlo zich thuis voelen en plezier hebben in hun werk. De collega’s op jouw afdeling heten je graag welkom!

INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300
Akkoordakkoord