Contact Service

Vacature Projectleider

Vacature Projectleider (fulltime/40 uur)

Even voorstellen… Van Mierlo is een écht familiebedrijf, met de derde generatie aan het roer. Wij zijn een ontwikkelende aannemer. Dat houdt in dat wij van begin tot eind betrokken zijn bij de ontwikkeling en realisatie van woningen, bedrijfspanden, zorginstellingen en winkelcentra. Ons kantoor is gevestigd in Maasdijk en projecten bevinden zich veelal in de Westelijke Randstad, met soms een uitschieter verder van huis. 

Binnen ons familiebedrijf staat het ‘wij’-gevoel centraal. Wij zeggen niet voor niets met enige regelmaat: Van Mierlo zijn we samen! ‘Samenwerking’ is dan ook een van onze vijf kernwaarden. ‘Samen’ als één bedrijf en ‘samen' met onze co-makers en ketenpartners werken wij naar het beste resultaat. Wat wij nog meer belangrijk vinden? Trots, vakmanschap, professionaliteit en duurzaamheid. Een passie voor bouwen, want dát resultaat in duurzame leefomgevingen, waar de gebruiker zich thuis voelt.

Ben jij wie wij zoeken?

Jij gaat als nieuwe projectleider voor de 8! Vanaf de eerste kennismaking tot en met de oplevering en nazorg ben jij het aanspreekpunt voor de opdrachtgever/co-maker. Samen met de andere projectleiders leg je verantwoording af aan de directeur Bouw. Jij stuurt het projectteam en ketenpartners aan én motiveert hen, om samen woningbouw, winkelcentra, bedrijfspanden en/of zorgprojecten tot een succes te maken! Je zit regelmatig met beide aan tafel om de processen, planningen en budgetten te organiseren en te bewaken.

Jij kan jouw enthousiasme en passie omzetten naar succesvolle projecten. Inleven in de klant is iets wat jij onmisbaar vindt bij het realiseren van vastgoed. Jij neemt graag die verantwoordelijkheid op je!

Naast bouwen schuif jij al eerder aan, bij de ontwikkeling en verkoopvoorbereiding van projecten van onze eigen ontwikkelingsafdeling of derden. Met jouw bouwkennis kan je toegevoegde waarde bieden door mee te denken met de (bouw)planning, de meest optimale methode van bouwen en materieelinzet. Dit zorgt ervoor dat het gehele proces voor de klant soepel verloopt.

Beschik jij over het volgende?

  • HBO bouwkunde, of een gelijkwaardig werk- en denkniveau;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Kennis en affiniteit op het gebied van bouwen;
    Goede communicatieve vaardigheden, je bent een echte teamspeler!
  • Leidinggevende kwaliteiten: je bent goed in motiveren en inspireren;
  • Je durft beslissingen te nemen;
  • Je bent een organisatietalent die kwaliteit- en kosten goed kan bewaken;
  • Affiniteit met automatisering en digitalisering;
  • Pré: REVIT-kennis.

Wij maken graag kennis!

Bij Van Mierlo zijn wij trots op wie we zijn en wat we doen! Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers trots zijn om voor Van Mierlo te werken, zich thuis voelen in de organisatie en plezier hebben in hun werk. Uiteraard horen hier goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bij. 

Herken jij jezelf in deze functie? Solliciteer dan op deze functie!
Wij zien jouw motivatie en CV graag tegemoet.

INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300
Akkoordakkoord