Contact Service

Van Mierlo realiseert nieuwbouw Cool Control!

Van Mierlo realiseert nieuwbouw Cool Control!

Na succesvolle realisaties van Cool Control l en ll in het verleden, hebben Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling en Cool Control onlangs opnieuw een aannemingsovereenkomst gesloten voor het realiseren van een nieuw, hoogwaardig distributiecentrum met kantoor, genaamd "Cool Control lV".

Het nieuwe distributiecentrum zal, evenals de eerdere gebouwen, op het bedrijventerrein Honderdland te Maasdijk worden gerealiseerd.

Cool Control lV heeft een bruto vloeroppervlakte van ca. 11.000 m2 en zal een hoogwaardige en hightech uitstraling krijgen. Het ontwerp van Bogaerds Architecten is bijzonder aangenaam voor het oog, met een expressieve luifel en entree, hoogwaardige expeditiedeuren en zorgvuldige terreininrichting. Het gebouw wordt voorzien van koelcellen, rijpcellen en alle verdiepingen zijn toegankelijk door middel van een goederenlift en palletlift. Alles is uiterst efficiënt ingedeeld, zodat de opdrachtgever een zo groot mogelijk distributieoppervlakte heeft. Het kantoorgedeelte beschikt over kleedruimtes, een kantine, kantoren, spreekkamers en een eigen trafovoorziening.

Het project wordt gerealiseerd in samenwerking met Bogaerds Architecten, Alcomtek Engineering en DGMR Adviseurs. De omgevingsvergunning is reeds aangevraagd bij Gemeente Westland. Naar verwachting start de realisatie van Cool Control lV in het tweede kwartaal 2020.

Van Mierlo is trots om de nieuwbouw voor het snel groeiende Cool Control, een hoogwaardig dienstverlenend bedrijf in de koelbranche, wederom te mogen realiseren.

INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300
Akkoordakkoord