Contact Service

Watertuinen fase 3

Watertuinen fase 3

Watertuinen Maasdijk presenteert Watertuinen fase 3! Terugkerende woningtypes én nieuwe woningen zullen het lege stuk grond aan de Maasdijk in de toekomst kleur geven. Binnenkort meer informatie over de verkoop!

Toekomstgerichte Waterlotus

Wij gaan binnenkort in verkoop met het nieuwe woningtype Waterlotus! Deze semi-bungalow heeft twee woonlagen, met een mogelijkheid voor een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Detail: De woningen zijn extra breed en hebben daardoor een brede achtertuin.

VOLG DE ONTWIKKELING VAN WATERTUINEN FASE 3

Terraswoning Waterroos

Wenst u een gelijkvloerse woning, dan past type Waterroos bij u! U kunt kiezen voor een woning op de begane grond met een knusse buitenruimte aan het water of een woning op de eerste verdieping met een terras.

P.S. Het uiteindelijke ontwerp en de impressies worden nog mooier

Starterswoning Watermunt

Kent u type Watermunt nog? Dé starterswoning van de Watertuinen. De wooncarrière starten in een knusse eengezinswoning met standaard drie slaapkamers, een open keuken en een tuin? Dat kan in Watermunt!

Riante Waterhyacint

De eengezinswoningWaterhyacint kent drie varianten: de riante tussenwoning, de royale hoekwoning en de extra lichte hoekwoning met erker. De tuinen liggen aan het water. Wilt u type Waterhyacint al in werkelijkheid zien? Nog even geduld… We bouwen aan de Tuindersweg acht reeds verkochte Waterhyacinten uit fase 2!

Bouwfeiten

Categorie: Woningbouw
Status: In ontwikkeling
Soort: Nieuwbouw
Aantal: 61 woningen

Kokon Architectuur & Stedenbouw

Locatie

Adres: Ter hoogte van Maasdijk
Plaats: Maasdijk

Meer weten over dit project? Terug naar het overzicht
INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300