Contact Service

Watertuinen | Maasdijk

Watertuinen, dáár woon ik!

Watertuinen is een nieuwe woonbuurt aan de rand van Maasdijk. De kleinschaligheid sluit naadloos aan bij de dorpse sfeer die voor Maasdijk zo kenmerkend is. Wonen in Watertuinen is wonen in een waterrijke en groene omgeving.

Fase 1: diverse woningtypes

Het leuke van de Watertuinen is dat de verschillende woningtypes, vernoemd naar waterbloemen, de wijk een levendige en gevarieerde uitstraling geven. In fase 1 hebben we circa 50 woningen gebouwd. De woningen liggen in een hof met temidden een grasveld. Een aantal woningen hebben bovendien een tuin aan het water.

Fase 2: elke woning is uniek!

De kopers van Watertuinen fase 2 hebben middels co-creatie geholpen bij de ontwikkeling van de woningen en hierbij onder andere de gevelkleuren en indelingen van hun toekomstig woning kunnen kiezen. Dat maakt Watertuinen fase 2 een levendige wijk: elke woning is uniek!
BEKIJK HET BOUWDAGBOEK VAN
WATERTUINEN FASE 2

Fase 3: sluitstuk woonbuurt

De laatste fase van Watertuinen bestaat uit 64 woningen. Wederom verschillende woningtypes, van gevarieerde eengezinswoningen tot semi-bungalows en terraswoningen. De laatste fase is begin 2021 opgeleverd. Hiermee is de nieuwe woonbuurt Watertuinen officieel klaar!

Bouwfeiten

Categorie: Woningbouw
Status: Opgeleverd
Soort: Nieuwbouw
Aantal: 164 woningen
Ontwikkelingscombinatie Watertuinen
Kokon Architectuur & Stedenbouw

Locatie

Adres: Watertuinen
Plaats: Maasdijk

Terug naar het overzicht
INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300
Akkoordakkoord