Contact Service

Informatie het Sieraad

BOUWDAGBOEK

__________________________________________________________________________________________________________

HET SIERAAD IS OPGELEVERD!

De 16 eengezinswoningen in het Sieraad zijn opgeleverd! Van Mierlo is de trotse ontwikkelaar & bouwer van dit project. Wij wensen de bewoners veel woonplezier in hun nieuwe (t)huis!

Nieuwe foto's van het Sieraad!

d.d. 10-5-2017

De opleveringen zijn in zicht! Wij hebben een aantal foto's gemaakt van zowel de binnen- als buitenkant, welke wij graag met u delen. Momenteel vinden de laatste bouwactiviteiten plaats aan het Sieraad, zodat wij over enkele weken de eerste woningen kunnen opleveren.

Nieuwe foto's van het Sieraad!
Nieuwe foto's van het Sieraad!
Nieuwe foto's van het Sieraad!
Nieuwe foto's van het Sieraad!
Nieuwe foto's van het Sieraad!
Nieuwe foto's van het Sieraad!
Nieuwe foto's van het Sieraad!
Nieuwe foto's van het Sieraad!
Nieuwe foto's van het Sieraad!

BERGINGEN

d.d. 28-4-2017

De begane grondvloeren van de bergingen in de achtertuinen zijn gereed. Ook de nutsaansluitingen worden momenteel aangelegd.

BERGINGEN

d.d. 7-4-2017

We zijn gestart met de funderingswerkzaamheden van de bergingen in de achtertuinen.

DE WONINGEN IN HET ZONNETJE!

d.d. 17-3-2017

De woningen in het zonnetje levert mooi beeldmateriaal op!

HET SIERAAD UIT DE STEIGERS

d.d. 7-3-2017

De eerste steigers zijn gedemonteerd en daardoor is het resultaat aan de voorzijde te zien! Worden de woningen niet gaaf?!

METSELWERK GEREED

d.d. 2-3-2017

Het metselwerk van de 16 woningen is gereed. Wij hebben vanaf de steiger een foto's gemaakt van het resultaat. Als binnenkort de steigers gedomenteerd zijn, is het resultaat écht goed te zien!

HET SIERAAD KRIJGT STEEDS MEER VORM

d.d. 18-1-2017

Nadat de bouw twee weken heeft stilgelegen tijdens de kerstvakantie, zijn we inmiddels met frisse energie weer aan de slag gegaan! 

De bouw schiet goed op! Zowel de binnen- als buitenkant krijgt steeds meer vorm. Aan de binnenkant worden momenteel de binnenwanden geplaatst. Aan de buitenzijde heeft het metselwerk de tweede verdieping bereikt.

STAND VAN ZAKEN

d.d. 8-12-2016

Momenteel wordt er gewerkt aan het metselwerk en zijn op de achtergevel de laatste kozijnen geplaatst. Het steigerwerk aan de voorgevel is inmiddels ook gestart, nu bijna alle bomen zijn verplaatst. Alle trappen zijn inmiddels geplaatst en de installaties in de vloeren worden aangebracht.

Vanaf deze week is er ook begonnen met het leggen van de vloerverwarming. Dit betekent dat we vanaf volgende week gaan starten met de afwerkvloeren.

METSELWERK

d.d. 17-11-2016

In het Sieraad wordt hard gewerkt! Het metselwerk van de buitengevel is onlangs gestart en in de woningen worden de trappen geplaatst. Zoals op de afbeeldingen te zien is, zijn ook de kozijnen aan de voor- en achterzijde van de woningen geplaatst.

De komende weken staan in het teken van het metselwerk! Als deze werkzaamheden gereed zijn, gaat het resultaat van de buitenkant steeds meer op de impressie lijken.

CASCO'S

d.d. 10-10-2016

De casco's van de 16 woningen worden geplaatst. In korte tijd is er veel resultaat zichtbaar, zoals op de foto's is te zien!

FUNDERING

d.d. 8-9-2016

De funderingswerkzaamheden zijn in volle gang bij het Sieraad!

DE LAATSTE PAAL

d.d. 26-8-2016

Gisteren startte het heiwerk aan de Ametisthorst. Wat is dat snel gegaan! Vandaag gaat de laatste paal de grond in & dan starten volgende week de funderingswerkzaamheden.

HEIWERK

d.d. 19-8-2016

Het rooien van struiken en kappen van de bomen is inmiddels uitgevoerd! We verwachten halverwege volgende week te starten met het heiwerk. Momenteel is het op de bouwplaats nog rustig, maar op kantoor zijn we druk bezig met de voorbereidingen. 

SIERAAD ACTIEF OP DE BOUWAPP

Het Sieraad is actief op de BouwApp; een online applicatie voor de smartphone en tablet. Via deze app houden wij u op de hoogte van de voortgang van de bouw van het Sieraad!

Download in de 'appstore' of 'playstore' de gele helm en zoek 'Het Sieraad Den Haag' op. Als u dit project toevoegt aan uw favorieten, dan ontvangt u een melding als wij er een nieuwe foto op hebben gezet.

ONTWERP INRICHTING GEBIED

d.d 15-6-2016

De bouw van het Sieraad gaat bijna starten en wij hebben een brief gestuurd naar de omwonenden met betrekking tot de grondwerkzaamheden en het heiwerk. Bij deze brief hoort een ontwerp van de toekomstige inirichting van het gebied. Deze heeft u nog niet ontvangen; onze excuses hiervoor! 

Vandaag ontvangt u nogmaals de brief met daarbij het ontwerp van de toekomstige inrichting van het gebied.

Ontwerp inrichtingsplan Het Sieraad      Download

START BOUW

d.d. 14-6-2015

Hei- en bouwwerkzaamheden brengen helaas nog altijd ongemakken voor de omgeving met zich mee. Wij doen onze uiterste best om de overlast te beperken. 

Een grote groep omwonenden ontvangt komende week een brief met hierin wat meer informatie over de bouw. Deze brief is onderstaand ook te downloaden. 

Brief omwonenden start bouw Het Sieraad         Download

INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300
Akkoordakkoord