Inleven. Realiseren. Beleven.
MENU

BOOMGAERDE

De mooiste dingen groeien op vruchtbare grond. Laat dat nu het geval zijn in Boomgaerde. De eerste 44 woningen in fase 1a zijn in verkoop!

Op de plek waar vroeger tuinders hun fruit teelden, verschijnt binnenkort de levendige, nieuwe woonwijk Boomgaerde. Een groene wijk waarin alles in het teken staat van buiten. De eerste 44 woningen in fase 1a zijn nu in verkoop! Het aanbod is met familiewoningen, herenhuizen, twee-onder-een-kap-woningen, een vrijstaande villa en een herenboerderij zeer gevarieerd.

Hier voel je je direct thuis
De brede groene laan als je de wijk in komt met de groene hofjes die eraan grenzen. Leven in Boomgaerde is leven in het groen. Vanaf dag één zal je je thuisvoelen. Het open karakter van de wijk maakt Boomgaerde uniek. De veranda of pergola aan de voorkant van de woning gaat naadloos over in het gemeenschappelijk groen. Een natuurlijke overgang van privé naar het buitenleven. Praat vanaf de voorkant van je woning gezellig bij met de buren.

Organiseer samen een barbecue op het groen voor je veranda of pluk samen fruit in de boomgaard. Kom elkaar tegen op één van de ontmoetingsplaatsen en speelplekken. Bijzondere plekjes in het groen of aan het water, waar wandelpaden je naartoe brengen. Bekijk hier alvast de voorproefjes van Boomgaerde en ontdek: hier wil je nooit meer weg.

Gebiedontwikkelaar: De Westlandse Zoom (OBWZ)
Ontwikkelaar: Combinatie Van Mierlo - Novaform
Makelaars: Borgdorff Makelaars, Helm & Heus nieuwbouw, Nelisse Makelaarsgroep
Architecten: Wubben.Chan Architecten en Schippers Architecten BNA

www.boomgaerde.nl