Inleven. Realiseren. Beleven.
MENU
20-06-2023

DAG VAN DE BOUW 2023

Wij hebben dit jaar samen met Weboma meegedaan aan de Dag van de Bouw: Tour de Dirigent.

DAG VAN DE BOUW 2023

Van Mierlo en Weboma hebben dit jaar samen meegedaan aan de Dag van de Bouw op zaterdag 17 juni 2023. Wij hebben de bouwplaats van De Dirigent in Naaldwijk opengesteld voor publiek, met als thema: Tour de Dirigent. In totaal hebben gedurende de dag 613 bezoekers een kijkje genomen op de bouwplaats, een geweldige opkomst!

Zoals het thema al zegt, hebben wij een route door het gebouw-in-aanbouw uitgestippeld en konden bezoekers mee met ‘Tour de Dirigent’. Medewerkers van Van Mierlo en Weboma begeleidden deze tour en vertelden meer over de bouw van het project.

De tour startte in de parkeerkelder, waar de 50 meter hoge torenkraan vanaf beneden te bewonderen was. Op de begane grond waren enkele appartementen voorzien van vloerverwarming en op de eerste verdieping konden bezoekers een kijkje nemen in twee huurappartementen. Vervolgens eindigde de tour op de vierde verdieping bij het uitkijkpunt, met uitzicht over het Westland en de torenkraan. Hier hingen ook alle plattegronden en impressies van de Dirigent, verzorgd door Vastgoedprofs en stonden paraplu’s (tegen de zon, want het was prachtig weer) onder het mom ‘Houd jij het droog?’ van Bustin Dakonderhoud.

Aan de kant van de Verdilaan waren er op het bouwterrein nog meer leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Metselbedrijf Zwaan was aanwezig met de activiteit 'muurtje metselen', Multi-Clean heeft bezoekers leren ramen zemen, kinderen konden hun eigen gereedschapskistje maken en bij de stand van Wubben.Chan kon men virtual reality (VR) ervaren en door De Dirigent ‘lopen’.

Voor de kleine bouwvakkers kon een springkussen van Eeft van der Ende Entertainment (die ook de muziek heeft geregeld) natuurlijk niet ontbreken en het gezellige terras van Trefzeker, met een lekker drankje, waterijsje, een hapje van Foodtruck Mon Ami en koffie van een echte barista, maakten de Dag van de Bouw compleet.

Bij de ingang kregen alle bezoekers een goodiebag, met daarin onder andere een plattegrond, flyers en gadgets van de deelnemende partijen en sponsors. Kortom, het was een fantastische dag! Tot volgend jaar.

Met dank aan alle sponsors en deelnemende partijen:
RECO
VMeij Installaties
Multi Clean
Metselbedrijf Zwaan
Wubben.Chan
Bustin Dakonderhoud
Vastgoedprofs
Schoonmaakbedrijf De Lange

De Dag van de Bouw is georganiseerd door Van Mierlo en Weboma.