Inleven. Realiseren. Beleven.
MENU
18-09-2023

FEESTELIJK STARTSCHOT GRAVIN MACHTELD

Het symbolische startschot voor de bouw van Residence Gravin Machteld in ’s-Gravenzande is gegeven.

Op vrijdag 15 september 2023 hebben wij samen met de kopers en projectbetrokkenen van nieuwbouwproject Gravin Machteld in ’s-Gravenzande het symbolische startschot gegeven voor de bouw. Het was een feestelijke middag!

De festiviteit vond plaats onder begeleiding van ‘de graaf’ van ’s-Gravenzande. Na een welkomstwoordje waarbij enkele kopers op gezellige wijze zijn geïntroduceerd, ging het woord naar wethouder Michiel Ferwerda van Gemeente Westland. Hij heette de toekomstige bewoners van harte welkom op dit prachtige plekje in het hart van ’s-Gravenzande, waar hij destijds zelf (in het voormalige gemeentehuis) zijn sollicitatiegesprek heeft gehad. Jan Groeneveld (Directeur Bouw) van Van Mierlo vertelde meer over de bouw en in het bijzonder het toegepaste boorsysteem van de heipalen.

Daarna was het moment daar: hét symbolische startschot van de bouw van Gravin Machteld! Eén van de kopers had de eer om de lont van het confettikanon aan te steken, waarmee de bouw officieel is gestart! Naar verwachting worden de eerste appartementen in het eerste kwartaal 2025 opgeleverd.

Residence Gravin Machteld bestaat uit 42 appartementen, waarvan er nog 10 beschikbaar zijn. Wilt u ook op dit prachtige plekje in ’s-Gravenzande wonen? Lees meer over het project op de website www.woneningravinmachteld.nl.

Betrokken partijen:
Verkoop: Borgdorff Makelaars
Architect: DSH Architecten
Constructeur: TWP Ingenieursbureau voor Bouwconstructies
Aannemer: Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling
Werktuigbouwkundige installaties: T.I.B. Schwagermann
Elektrotechnische installatie: Van Dillen Techniek
Adviseur Rijksmonument: AntWood
Subsidiegever Rijksmonument: Provincie Zuid-Holland