Inleven. Realiseren. Beleven.
MENU
10-06-2024

GESLAAGDE DAG VAN DE BOUW 2024!

Van Mierlo heeft op zaterdag 8 juni de bouwplaats van Residence Gravin Machteld in ’s-Gravenzande geopend voor publiek.

Geslaagde Dag van de Bouw 2024 bij Gravin Machteld!

Van Mierlo heeft meegedaan aan de Dag van de Bouw 2024! Op zaterdag 8 juni hebben wij de bouwplaats van Residence Gravin Machteld in het hart van ’s-Gravenzande geopend voor publiek. Het was een zeer geslaagde dag, waarbij wij circa 600 bezoekers welkom mochten heten op onze bouwplaats.

Er waren verschillende bouw gerelateerde activiteiten georganiseerd, waaronder een muurtje metselen, een rondleiding door het gebouw-in-aanbouw en het timmeren van een vogelhuisje. Ook konden bezoekers een kijkje nemen in de bouwkeet en in Het Raadhuis, wat momenteel wordt gerenoveerd door LV Bouw onder begeleiding van AntWood.

In de ochtend was er een barista met heerlijke verse koffie en in de middag kwam Marcello Gelato met Italiaans schepijs voor alle bezoekers. Op het terras, verzorgd door Trefzeker, konden bezoekers een drankje nuttigen en voor de kleine bouwvakkers was er een springkussen.

Ook de toekomstige bewoners waren uitgenodigd en hebben samen met Borgdorff Makelaars een gezellig koffiemoment met elkaar gehad. Wist u dat er nog enkele appartementen te koop zijn? Meer informatie leest u op de website www.woneningravinmachteld.nl.

Kortom, het was weer een geslaagde, gezellige dag! Tot volgend jaar!

Dag van de Bouw 2024 bij Gravin Machteld is mogelijk gemaakt door:

 Bekijk hier alle foto's.