Inleven. Realiseren. Beleven.
MENU

GOUDEN HARPBUURT

Van Mierlo heeft circa 400 woningen gerealiseerd in de Gouden Harpbuurt, onderdeel van de Gouden Buurten in Berkel en Rodenrijs.

GOUDEN HARPBUURT

De Gouden Harpbuurt is een plek waar het vanaf het prille begin goed wonen is. Het ademt dezelfde sfeer uit als de andere gouden buurten in Berkel en Rodenrijs: een plek waar modern comfort wordt gecombineerd met traditionele kwaliteit. Veel speelplekken maken het ook een heel kindvriendelijke wijk.

De Gouden Harpbuurt bestaat uit verschillende woningtypes: twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande huizen en eengezinswoningen. Allen gelegen aan een singel, uitkijkend over groen of water. De woningen zijn ontworpen volgens de klassieke Hollandse stijl uit de jaren ’30. Dit zorgt voor unieke gevels en rijke geveldetails, zoals een dakgoot met overstek, siermetselwerk of een luifel boven de voordeur. Er is veel variëteit in kleur van baksteen en voordeur, waardoor er nooit twee dezelfde woningen naast elkaar staan. 

De woonbuurt bestaat uit circa 400 woningen en is de afgelopen jaren gefaseerd ontwikkeld en gerealiseerd. De Gouden Harpbuurt is sinds begin 2024 officieel klaar!

Ontwikkelaar: Gouden Buurten C.V.
Architect: Schippers Architecten BNA en Claudia Vostrovsky

www.goudenbuurten.nl