Inleven. Realiseren. Beleven.
MENU

GOUDEN SINGEL

De Gouden Singel is het nieuwe deelplan van de Gouden Buurten in Berkel en Rodenrijs. Hier realiseert Van Mierlo circa 380 woningen. Komt u hier wonen?

GOUDEN SINGEL

De Gouden Singel is het nieuwe deelplan van de Gouden Buurten. Duurzaam en groen, met de ongeëvenaarde dorpse charme die zo herkenbaar is voor de Gouden Buurten. Wie de Gouden Singel zegt, denkt vanzelfsprekend aan schitterend leven bij en aan de singels en het groen. De in ere gehouden historische polderstructuren zorgen voor karakter en een prachtige ruimtelijke kwaliteit in dit deelgebied. Het is hier fantastisch wonen in verschillende woonsferen, namelijk langs de gouden oevers, langs de singels, in de dorpse straatjes of aan de groene wandelroute.

In de Gouden Singel worden komende jaren circa 380 woningen gerealiseerd, met twee-onder-een-kapwoningen en eengezinswoningen. Woningtypes die qua uitstraling aansluiten op de herkenbare jaren ’30 architectuur, maar onderscheidend zijn door de nieuwe gevelcomposities, de verbijzondering van gevelvlakken door speling in het metselwerk en zogeheten accentstenen. De woningen worden gefaseerd verkocht en gebouwd.

Ontwikkelaar: Gouden Buurten C.V.
Architecten: Van ManenSchippers Architecten BNA en FORMHET Architecten

www.goudenbuurten.nl