Inleven. Realiseren. Beleven.
MENU

HEULPARK

Aan de rand van Kwintsheul ontstaat de groene en waterrijke woonwijk Heulpark: nieuw wonen op een vertrouwde plek.

HEULPARK

In het Westland, aan de rand van Kwintsheul, ontstaat de groene en waterrijke woonwijk Heulpark. Dit wordt een wijk die eigentijds is opgezet, maar tegelijkertijd nog dat dorpse gevoel uitstraalt. In Heulpark zullen 190 woningen verdeeld over verschillende buurten worden gebouwd, van appartementen tot semi-bungalows en van rijwoningen tot vrijstaande woningen. Zo biedt Heulpark een verrassend vertrouwd alternatief voor starters, gezinnen en senioren die een stap willen zetten. Of liever gezegd, een sprong willen maken... naar een nieuwe woning waar ze zich in alle opzichten thuis voelen.

Heulpark kent verschillende groene buurten. Ieder buurt wordt gekenmerkt door een klimplant, die de buurt voorziet van groen en zo zijn eigen charme en karakter geeft. De wijk wordt ontsloten voor autoverkeer dankzij één duurzame en veilige autoweg met aan weerszijden een ingeplante bomenlaan. Zo krijgt het dorpse karakter meer vorm en versterken we de sociale samenhang van de buurt. Centraal in het project bevindt zich een parkachtig gebied waar flora en fauna de ruimte krijgen om tot bloei te komen.

De eerste buurten zijn in de verkoop. Met het diverse aanbod is er in Heulpark voor ieder wat wils. Laat je inspireren op www.heulpark.nl.

Ontwikkelaar: Combinatie Van Mierlo en Weboma
Architect: Wubben.Chan Architecten