Inleven. Realiseren. Beleven.
MENU

HEULPARK

Aan de rand van Kwintsheul ontstaat de groene en waterrijke woonwijk Heulpark: nieuw wonen op een vertrouwde plek. De eerste 26 woningen zijn in verkoop!

In het Westland, aan de rand van Kwintsheul, ontstaat de groene en waterrijke woonwijk Heulpark. Dit wordt een wijk die eigentijds is opgezet, maar tegelijkertijd nog dat dorpse gevoel uitstraalt. In Heulpark zullen 190 woningen verdeeld over verschillende buurtjes worden gebouwd, van appartementen tot semi-bungalows en van rijwoningen tot vrijstaande woningen. Zo biedt Heulpark een verrassend vertrouwd alternatief voor starters, gezinnen en senioren die een stap willen zetten. Of liever gezegd, een sprong willen maken... naar een nieuwe woning waar ze zich in alle opzichten thuis voelen.

Heulpark kent verschillende groene buurtjes. Ieder buurtje wordt gekenmerkt door een klimplant, die de buurt voorziet van groen en zo zijn eigen charme en karakter geeft. Op 23 juni starten we met de verkoop van de groene buurtjes Toscaanse Jasmijn en Kamperfoelie die gezamenlijk 26 woningen omvatten. Kies voor een comfortabele semi bungalow, een heerlijke rijwoning of een royale twee-onder-een-kapwoning. Met het diverse aanbod is er in Heulpark voor ieder wat wils. Laat je inspireren op www.heulpark.nl.

Ontwikkelaar: Combinatie Van Mierlo en Weboma
Architect: Wubben.Chan Architecten