Inleven. Realiseren. Beleven.
MENU

GRAVIN MACHTELD

In het hart van 's-Gravenzande verrijst Residence Gravin Machteld. Hier komen 44 appartementen, waarvan 34 appartementen te koop zijn.

GRAVIN MACHTELD

In het hart van ’s-Gravenzande, grenzend aan het centraal gelegen Marktplein, verrijst Residence Gravin Machteld. De Residence bestaat uit een aantal statige, monumentale panden, waarin zich 44 appartementen bevinden. Hiervan zijn 34 appartementen te koop.

De woningen liggen rond een fraaie grote stadstuin die midden in het levendige centrum van 's-Gravenzande een weldadige oase van rust vormt. In de Residence Gravin Machteld is het chique en stijlvol wonen in een historische omgeving, voorzien van alle hedendaagse gemakken. 

De panden kenmerken zich door een fraaie entree, mooie raampartijen die veelal per pand verschillen en hoge kappen. De nieuwbouw kent subtiele detailleringen. Zo wordt in de gevels als in vervlogen tijden, hardsteen verwerkt en worden veel kozijnen voorzien van fraai lijstwerk. Bijna geen woning is hetzelfde. De woningen hebben een zonnig balkon of terras. Alle koopwoningen beschikken over een berging in de kelder. De 27 privé parkeerplaatsen bevinden zich in de parkeergarage of op het eigen privéterrein van de Residence. Vanzelfsprekend wordt bovendien voldaan aan alle eisen op het gebied van duurzaamheid.

Makelaar: Borgdorff Makelaars
Architect: DSH Architecten

www.woneningravinmachteld.nl