Inleven. Realiseren. Beleven.
MENU
22-08-2022

VAN MIERLO BESTAAT 95 JAAR

Het familiebedrijf is jarig en heeft de prachtige leeftijd van 95 jaar bereikt!

Van Mierlo heeft de prachtige leeftijd van 95 jaar bereikt! Wij zijn enorm trots op deze mijlpaal. Onze verjaardag is een mooi moment om stil te staan, terug te kijken en waardering uit te spreken naar een ieder die de afgelopen 95 jaar betrokken is geweest bij ons mooie bedrijf en alle gerealiseerde projecten.

De afgelopen 95 jaar hebben wij gebouwd aan een prachtig en stabiel familiebedrijf, waarin continuïteit en langetermijnvisie centraal staan. We hebben daarin samen vele uitdagingen overwonnen en nog meer successen mogen vieren. Ondanks de diverse crises door de verschillende generaties heen, de onzekere, snel veranderende marktontwikkelingen mogen we trots zijn op waar we nu staan.

Inmiddels zijn wij de weg van 95 naar 100 jaar en verder ingeslagen. Het familiebedrijf voortstuwen naar grotere hoogte, waarbij mens- en toekomstgericht ondernemen onveranderd doorgaat. Samen met de derde generatie is nu ook de vierde generatie onderdeel van het familiebedrijf. De komende jaren is, naast de mooie projecten die wij mogen realiseren, de ambitie om van Van Mierlo een nog leuker, moderner, succesvoller en groener kleurend bedrijf te maken.

Wij zijn dankbaar voor alle samenwerkingen en zetten deze uiteraard ook de komende jaren graag met elkaar voort. Want hoe mooi een gebouw of woning ook is, het realiseren van een duurzame (leef)omgeving blijft onze missie. Met onze vakmensen die dag in dag uit hard in de weer zijn om kwaliteit te leveren en dat doen we samen met u: de klanten, opdrachtgevers, partners, onderaannemers, leveranciers en andere belanghebbenden.

Wij blijven dan ook niet voor niets benadrukken: Van Mierlo zijn we samen.