Inleven. Realiseren. Beleven.
MENU
24-04-2024

VERKOOP VOLGENDE FASE HEULPARK

De verkoop van het nieuwe aanbod woningen in Heulpark Kwintsheul is gestart!

VERKOOP VOLGENDE FASE HEULPARK

De 14 woningen in het buurtje Passiebloem en de 24 appartementen in het buurtje Trompetbloem zijn in verkoop! Het woningaanbod is beschikbaar op de website; je kunt je inschrijven voor de bouwnummers van jouw keuze. De inschrijfperiode loopt tot maandag 29 april 10:00 uur via www.heulpark.nl.

Passiebloem
De passiebloem kan prachtig bloeien op ieder oppervlakte, maar vlecht zich ook graag in andere planten en bomen. Ook het buurtje Passiebloem sluit mooi aan op de andere buurtjes in Heulpark en is een verrijking van het aanbod. Met 3 semi bungalows, 7 rijwoningen en 4 twee-onder-een-kapwoningen is er voor ieder wat wils. Starters opgelet. De rijwoningen zijn extra aantrekkelijk voor jullie! Ook binnen de twee-kappers is er veel te kiezen. Wil je graag een erker? Of ben je op zoek naar een bijzondere tuitgevel? De keuze is aan jou!

Trompetbloem
De trompetbloem is een gemakkelijke klimop die geen ondersteuning nodig heeft bij de klim op iedere oppervlakte. Een plant die voor (bijna) iedereen geschikt is. En daar sluiten de 24 appartementen van dit buurtje ook op aan. Fijne twee- en driekamerappartementen geschikt voor iedereen die op zoek is naar een gelijkvloerse woning!

Het verkoopevent vindt plaats op woensdag 24 april!
Wil je graag meer informatie over het nieuwe aanbod? Kom dan naar het verkoopevent op woensdag 24 april. Van 17:00 tot 19:00 uur heten we je graag welkom op de projectlocatie nabij Mariëndijk 125 in Kwintsheul.
Wil je ook graag wonen in Heulpark? Wacht dan niet te lang en schrijf je vandaag nog in!

Heulpark is een ontwikkeling van Van Mierlo en Weboma
Impressies: Wubben.Chan Studio
Verkoop: Rijnpoort Makelaars, Borgdorff Makelaars & Weboma