Contact Service

Projectontwikkelaar

De afdeling planontwikkeling bij Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling heeft de nieuwe realiteit tot zich genomen. Wij werken vanuit een optelsom van maatschappelijk, economisch, milieu en ruimtelijk rendement. Dit vergt een andere aanpak van ontwikkeling waarbij uiteraard de wensen van de klant altijd centraal staan, maar met oog voor de omgeving. Om deze wensen zo optimaal mogelijk tot zijn recht te laten komen, zijn wij per direct op zoek naar een Projectontwikkelaar. Ben jij in staat zelfstandig projecten te managen, van initiatief tot oplevering? En heb je affiniteit met een ontwikkelende bouwer? Dan zou jij wel eens heel goed in ons team kunnen passen!

Functieomschrijving:
In de functie van Projectontwikkelaar ontwikkel je projecten op onze eigen grondposities en je denkt actief mee in nieuwe posities. Acquisitie en het onderhouden van klantrelaties is voor jou dan ook niet nieuw. Je bent in staat om, met een hands-on mentaliteit, verschillende projecten van initiatief tot oplevering tot een goed einde te brengen. Vaak samengaand met duurzaamheidsoplossingen, die voor jouw geen geheimen kennen. Je bent een verbinder en ziet het als een uitdaging om nieuwe ontzorgingsvarianten voor grondeigenaren te bedenken en in de praktijk te brengen. Tevens heb je ervaring met het opzetten van KBA’s vanuit normbedragen. 

Functie-eisen:

  • Je hebt een afgeronde relevante HBO/WO opleiding;
  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring bij een ontwikkelaar of ontwikkelende bouwer;
  • Je bent klantgericht, resultaatgericht en financieel gedreven;
  • Je hebt aantoonbare ervaring in het ontwikkelen van vastgoedprojecten;
  • Je bent sterk in plannen en organiseren;
  • Je woont in het Westland of omgeving.

Wij bieden:
Wij bieden een gevarieerde fulltime (40 uur) functie met ontwikkelmogelijkheden waarbij je verantwoordelijk bent voor een of meerdere projecten. Je werkt in klein en deskundig team samen, waar je je snel thuis zult voelen. Uiteraard hoort hier een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket bij.

Interesse:
Kandidaten die zich herkennen in deze functie worden uitgenodigd om vóór 11 juli 2014 te reageren middels  het sollicitatieformulier. Wij vragen je daarna jouw CV & motivatiebrief (beide in PDF) per e-mail te versturen naar Karin Juliet (k.juliet@vmierlo.nl). Hierna nemen wij  zo spoedig mogelijk contact met je op!

 

INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300