Contact Service

Vacature Projectontwikkelaar

Jouw nieuwe functie

Als Projectontwikkelaar heb je ervaring met de ontwikkeling van nieuwbouwprojecten, zelfstandig en in teamverband. Jij houdt je voornamelijk bezig met woningbouw, maar ook als het gaat om kantoorgebouwen of zorgvastgoed ga jij de uitdaging graag aan!

Samen met jouw collega’s van de afdeling Planontwikkeling denk je actief mee met acquisitietrajecten en onderzoek je de haalbaarheid van nieuwe projecten. Vanaf de initiatieffase tot oplevering ben jij verantwoordelijk. Daarbij verlies jij financieel resultaat, ruimtelijke kwaliteit, de omgeving én een tevreden klant nooit uit het oog.

In samenwerking met collega’s van de afdelingen Planvoorbereiding en Bouw of met externen, draag jij zorg voor het contractmanagement, de risicobeheersing, projectbewaking, vergunningen, kwaliteit en planning van een project. Samen zorg je ervoor dat visie en de praktijk samenkomen tot de realisatie van een succesvol & mooi project. Jij vormt in dit proces de schakel tussen de verschillende partijen. Het is dan ook belangrijk dat je communicatief sterk bent en goed kunt verbinden én motiveren.

Jij wordt de nieuwe collega binnen de afdeling Planontwikkeling: een klein, informeel team van zes medewerkers, waarin jij jouw kennis en ervaring deelt met de junior Projectontwikkelaars.

Wij bieden je graag een goed primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket aan en geven jou de ruimte om verder te ontwikkelen en te leren. Het is belangrijk dat jij je thuisvoelt bij Van Mierlo en plezier hebt in het werk. De collega’s op jouw afdeling heten je van harte welkom!

INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300
Akkoordakkoord