Contact Service

Vacature Projectontwikkelaar

Functie Projectontwikkelaar

Als Projectontwikkelaar heb je ervaring met de ontwikkeling van nieuwbouwprojecten, zelfstandig en in teamverband. Jij houdt je voornamelijk bezig met woningbouw, maar ook als het gaat om kantoorgebouwen of zorgvastgoed ga jij de uitdaging graag aan!

Samen met jouw collega’s van Van Mierlo Planontwikkeling en eventuele samenwerkingspartners denk je actief mee met acquisitietrajecten en onderzoek je de haalbaarheid van nieuwe projecten. Vanaf de initiatieffase tot oplevering ben jij verantwoordelijk. Daarbij verlies je financieel resultaat, ruimtelijke kwaliteit, de omgeving én een tevreden klant nooit uit het oog.

In samenwerking met collega’s van de afdeling Planvoorbereiding en/of externen, draag jij zorg voor het contractmanagement, de risicobeheersing, projectbewaking, vergunningen, kwaliteit en planning van een project. Samen zorg je ervoor dat visie en de praktijk samen komen tot de realisatie van een succesvol en mooi project.

Jij vormt in dit proces de schakel tussen de verschillende partijen. Het is dan ook belangrijk dat je communicatief sterk bent en goed kunt verbinden én motiveren. Jij wordt de nieuwe collega binnen Van Mierlo Planontwikkeling. Een klein, informeel team van zeven medewerkers, waarin jij jouw kennis en ervaring deelt met de junior projectontwikkelaar(s).

Arbeidsvoorwaarden

Uiteraard hoort hier een goed primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket bij. Wij bieden je graag de ruimte om verder te ontwikkelen en te leren. Hiervoor hebben wij onze eigen Academy. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat medewerkers bij Van Mierlo zich thuis voelen en plezier hebben in hun werk. De collega’s op jouw afdeling heten je graag welkom!

INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300
Akkoordakkoord