Contact Service

Vacature uitvoerder

Jouw nieuwe functie

Jij bent de baas op de bouwplaats! Als Uitvoerder bent je verantwoordelijk voor de uitvoering op de bouwlocatie. Jij zorgt voor de inrichting van een efficiënte bouwplaats, volgens de LEAN-methodiek en voert hier zelf controles op uit. 

Je controleert de voortgang van de bouw, de kwaliteit,  bewaking van de kosten en je stuurt zonodig bij conform de werkbegroting en projectplanning.

Daarbij geef je operationeel leiding aan de medewerkers op de bouwplaats en ziet toe op de werkzaamheden van de onderaannemers(s). Bij al onze projecten passen bij de LEAN-methodiek uit, waaronder de LEAN-dagstart met alle voormannen. Coördineer jij dit overleg?

Je bent in staat afwijkingen ten opzichte van het contract en het meer- en minderwerk te signaleren en te registreren.

Uiteraard horen onder jouw verantwoordelijkheid ook het administreren van het werk, het controleren van facturen, afroepschema's en logboeken. En dat gaat tegenwoordig in toenemende mate digitaal. Heb jij ervaring met Snagstreeam? Onze uitvoerders krijgen een tablet op het werk.

Jij bent de rechterhand van de projectleider en neemt deel aan het projectteam. Samen met de Projectvoorbereiding zijn jullie verantwoordelijk voor de realisatie van bouwprojecten.

Hier hoort een goed primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket bij. Wij bieden je graag de ruimte om verder te ontwikkelen en te leren. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat medewerkers bij Van Mierlo zich thuis voelen en plezier hebben in hun werk. De collega’s op jouw afdeling heten je graag welkom!

INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300
Akkoordakkoord