Contact Service

Vacature uitvoerder

Ben jij in staat zelfstandig zorg te dragen voor de realisatie van projecten binnen bepaalde tijd, kwaliteit en budget? Dan ben jij klaar voor de functie als uitvoerder bij Van Mierlo! Een uitdagende en verantwoordelijke functie in een enthousiast en ambitieus bedrijf, waarin jij een grote bijdrage gaat leveren aan de realisatie van onze projecten.

Wat ga je doen?

Als uitvoerder ben jij verantwoordelijk voor de inrichting van een efficiënte bouwplaats (volgens LEAN methodiek) en voert hier tevens actief en zelfstandig inspecties uit. Je controleert de voortgang, kwaliteit en kosten van het werk en stuurt indien nodig bij conform de werkbegroting en projectplanning. Daarbij geef je operationeel leiding aan de medewerkers op de bouwplaats en ziet toe op de werkzaamheden van de onderaannemers(s).

Je bent in staat afwijkingen ten opzichte van het contract (meer- en minderwerk) te signaleren en te registreren. Uiteraard horen onder jouw verantwoordelijkheid ook het administreren van het werk, controleren facturen, afroepschema's en logboeken. Kortom, jij bent de baas op de bouwplaats!

Wie zoeken wij?

Als mensgerichte, enthousiaste en gedreven uitvoerder ben jij de rechterhand van de projectleider. Samen met de werkvoorbereiding zijn jullie verantwoordelijk voor de realisatie van projecten.

Hiervoor heb jij:

  • Minimaal een afgeronde MBO opleiding Bouwkunde en relevante aanvullende cursussen;
  • Meerdere jaren werkervaring;
  • Ervaring met thema’s als LEAN;
  • Leidinggevende capaciteiten;
  • Een resultaatgerichte en klantgerichte instelling en beschikt over teamgeest;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Affiniteit met automatisering;
  • Ervaring met werken onder tijdsdruk en het behalen van deadlines.

Wat bieden wij?

Bij Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling staan kwaliteit, daadkracht en samenwerking hoog in het vaandel. En jij draagt je steentje daaraan bij. Wij bieden een gevarieerde functie in een familiebedrijf waar jij je direct thuis voelt. Je krijgt veel vrijheid om je rol als uitvoerder goed te bekleden. Uiteraard hoort hier een goed primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket bij. 

Interesse?

Interesse in deze afwisselende en uitdagende functie? Stuur dan middels het sollicitatieformulier je motivatiebrief en CV (beide in PDF) op. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300
Akkoordakkoord