Contact Service

Vacature ervaren Projectvoorbereider

Functie Projectvoorbereider

Als Projectvoorbereider houd je je bezig met het voorbereiden en begeleiden van bouwprojecten vanaf de ontwerpfase tot en met de oplevering. Je bent verantwoordelijk voor de organisatorische en technische voorbereiding en zorgt dat dit binnen het budget, de planning en kwaliteitseisen past. Jij denkt graag in oplossingen en mogelijkheden!

Je stelt hierbij voorbereidings- en inkoopschema’s op en bewaakt deze tijdens het proces. Je verzorgt de inkoopvoorbereiding en regelt en bewaakt de complete documentenstroom. Tevens signaleer je meer- en minderwerk en werk je (alternatieve) bouwmethoden uit. Samen met jouw collega's uit het projectteam zorg je dat projecten succesvol worden gerealiseerd! Je onderhoudt de contacten met de ketenpartners, woont diverse vergaderingen bij en verzorgt de verslaglegging ervan. 

In toenemende mate worden onze bouwprojecten uitgevoerd middels BIM (Bouw Informatie Management), waarbij ontwerpen wordt gemaakt in 3D-modellen. Ben jij bereid je hierin te verdiepen of beschik je over deze ervaring? Wij werken met Revit als ontwerptool. Zo wordt het 3D-model door de verschillende ontwerp- en bouwstadia getild. Individuele wensen van de klant kun je tussentijds verwerken. Al in een vroeg stadium ga jij met alle betrokken partijen om tafel!

Vaardigheden & prestaties:

  • Afgeronde HBO opleiding Bouwkunde
  • Enkele jaren aantoonbare ervaring
  • Kennis & affiniteit met bouwprocessen en -technieken
  • Communicatief vaardig en een echte teamplayer
  • Positief kritisch, kostenbewust, accuraat én zelfstandig
  • Affiniteit met innovatie, automatisering en digitalisering, waaronder BIM
  • Ervaring met Autocad en REVIT

Arbeidsvoorwaarden

Uiteraard hoort hier een goed primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket bij. Wij bieden je graag de ruimte om verder te ontwikkelen en te leren. Hiervoor hebben wij onze eigen Academy. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat medewerkers bij Van Mierlo zich thuis voelen en plezier hebben in hun werk. De collega’s op jouw afdeling heten je graag welkom!

INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300
Akkoordakkoord