Contact Service

Ervaren werkvoorbereider

Al meer dan 90 jaar ontwikkelt, bouwt en renoveert Van Mierlo vastgoed met kwaliteit. Wij zijn van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling en realisatie van woningen, bedrijfspanden, zorginstellingen en commercieel vastgoed. Om deze kwaliteit te waarborgen zijn wij op zoek naar een ervaren projectvoorbereider.

Functieomschrijving

Als projectvoorbereider houd je je bezig met het zelfstandig voorbereiden en begeleiden van bouwprojecten van het begin tot het eind. Je bent verantwoordelijk voor de organisatorische en technische voorbereiding van projecten binnen het budget, de planning en kwaliteitseisen. Je stelt voorbereidings- en inkoopschema’s op en bewaakt deze tijdens het proces. Je verzorgt de inkoopvoorbereiding en regelt en bewaakt de complete documentenstroom. Tevens signaleer je meer- en minderwerk en werk je alternatieve bouwmethoden uit. Je onderhoudt o.a. de contacten met de onderaannemers, woont diverse vergaderingen bij en verzorgt de verslaglegging. Kortom, een veelzijdige functie in een dynamisch bedrijf.

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde relevante HBO opleiding (voorkeur Bouwkunde);
  • Enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie;
  • Brede kennis van en affiniteit met bouwprocessen en bouwtechniek;
  • Goede communicatieve vaardigheden; je bent een teamplayer;
  • Positief kritisch, kostenbewust, accuraat en zelfstandig;
  • Affiniteit met automatisering: ervaring met Navision en Revit is een pré; 
  • Kennis van en ervaring met Autocad is een must.

Interesse

Interesse in deze afwisselende en uitdagende functie? Stuur dan, middels het sollicitatieformulier, je motivatiebrief & CV (beide in PDF) op. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300
Akkoordakkoord