Contact Service

Koningshoek | Maassluis

Renovatie winkelcentrum Maassluis

De Koningshoek is door de jaren heen uitgegroeid tot een toonaangevend winkelcentrum voor Maassluis en omgeving. Tijd voor een grote kwaliteitsimpuls voor het gebouw!

Renovatie Winkelcentrum

Het doel van de renovatie is het creëren van een winkelcentrum dat aansluit bij de wensen van de consument. De plafonds worden vervangen door een lichtere variant en de winkels krijgen nieuwe puien. Ook worden sommige passages verbreed en vinden er logistieke verschuivingen plaats, zodat het geheel is ingericht volgens het 'winkelprincipe'.

Gezellige ontmoetingsplaats

De renovatie wordt uitgevoerd in verschillende fases, zodat het winkelcentrum niet in zijn geheel gesloten hoeft te worden. Onder andere het vervangen van de puien wordt na sluitingstijd, 's avonds en 's nachts, uitgevoerd. Het vernieuwen van de plafonds gebeurt grotendeels overdag op werkvlonders boven het winkelend publiek.

Fase 5: Nieuwbouw uitbreiding

Eind 2016 heeft Van Mierlo de opdracht gekregen voor de realisatie van aangrenzende nieuwbouw, op de locatie waar voorheen het oude postkantoor stond. De nieuwbouw bestaat uit nieuwe winkelunits en een verlenging van de huidige passage.Naar verwachting wordt winkelcentrum Koningshoek in maart 2018 opgeleverd.

Bouwfeiten

Categorie: Commercieel vastgoed
Status: In uitvoering
Soort: Renovatie en nieuwbouw
Oppervlakte: 14.400 m2
Wereldhave
DOK architecten

Locatie

Adres: Koningshoek
Plaats: Maassluis

Meer weten over dit project? Terug naar het overzicht
INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300