Inleven. Realiseren. Beleven.
MENU

RENOVATIE

Renoveren voor een duurzame toekomst...

WERKWIJZE

Bij renovatie en groot onderhoud ligt vaak iets moois ten grondslag: stedelijke herstructurering, de wens tot verduurzaming, energiebesparing of verhoging van het comfort. Na oplevering beschikt de opdrachtgever over gebouwen die voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen. In dit proces zoeken we constant naar de beste oplossing. Dit resulteert in een project dat verloopt volgens een duidelijke planning, binnen budget en met korte communicatielijnen.

Vaak vinden de werkzaamheden plaats in bewoonde staat. Heldere en transparante communicatie met de opdrachtgever en bewoners is hierbij van essentieel belang.

Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat de bewoners zo min mogelijk hinder ondervinden en altijd over de meest up-to-date informatie beschikken.

Transformatie valt ook onder onze expertises. Van kantoor naar wonen, van winkels naar kantoren; steeds vaker krijgt leegstaand vastgoed een nieuwe bestemming, zonder dat dit ten koste hoeft te gaan van de uitstraling van het bestaande (monumentale) pand. Een duurzame en toekomstgerichte manier van bouwen die bijdraagt aan het terugdringen van leegstand. Wij geven vastgoed een tweede leven. Een gebouw, waarin de eindgebruiker zich (weer) thuis voelt. 

OVER VAN MIERLO DINKQ

Verwachtingen overtreffen, net even dat stapje extra, dat is wat ons drijft. Van initiatie tot realisatie. Van idee tot resultaat. Gebouwen verbeteren en/of een nieuwe bestemming geven, rekening houdend met de kwaliteitseisen van de opdrachtgever.

Onze ambitie is om met opdrachtgevers en ketenpartners samen te werken aan een optimaal resultaat op basis van gemeenschappelijke doelstellingen en ambities. 

Hierbij maken wij gebruik van vernieuwende inzichten en werkwijzen, hechten veel waarde aan een veilige werkomgeving en volgen nauwlettend de ontwikkelingen in de markt. Wij zijn ervan overtuigd dat door een optimale samenwerking het beste eindproduct gerealiseerd wordt.

Elkaar inspireren, motiveren en uitdagen. Wij verstaan de kunst van het samenwerken, dat maakt het team van Van Mierlo Dinkq ijzersterk. Bekijk de website www.vm-d.nl

Logo slider partners

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes.

BPD
Novaform
Weboma
KMW Vastgoed
Gouden Buurten C.V.
Havensteder