Contact Service

Stand van zaken Koningshoek Maassluis

Stand van zaken eind 2016

Eind november heeft Van Mierlo de opdracht ontvangen om fase 3K uit te voeren: een passage richting uitgang nabij de Hema. Tevens wordt hier nog een nieuwe grote winkelunit gemaakt.

Ook zijn we gestart met fase 4A en 4C, tussen Big Bazaar en D-reizen. Er wordt een passage verhoogd, er wordt een nieuwe lichtstraatconstructie met nieuw plafond gerealiseerd en nieuwe installaties gemonteerd. De winkelunits hieraan grenzend worden bovendien nieuw ingedeeld. Zij worden voorzien van een nieuwe geveluitstraling met rolluiken.

Opdracht aangrenzend nieuwbouw in 2017!

Van Mierlo heeft de opdracht gekregen voor de realisatie van  aangrenzende nieuwbouw (fase 5), op de locatie waar nu het oude postkantoor nog staat. De komende weken worden nutsleidingen omgelegd en sloopwerkzaamheden uitgevoerd, waarna vanaf het nieuwe jaar de nieuwbouw kan aanvangen. De gehele nieuwbouw is circa 3500 m2 met nieuwe winkelunits en verlenging van de huidige passage.

Ook worden in 2017 nabij de ingang van Hema en de Albert Heijn nieuwe entreepartijen gerealiseerd en de gevels van deze winkelketens worden aangepakt voor een nieuwe uitstraling. Kortom, genoeg actie in en rondom winkelcentrum de Koningshoek in het komende jaar!

INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300
Akkoordakkoord