Contact Service

Feestelijke start bouw Parel aan de Schie

Feestelijke start bouw Parel aan de Schie

d.d. 24-2-2015

Afgelopen donderdag, 19 februari 2015, was het zover; de feestelijke handeling om de start bouw van Parel aan de Schie in Delft te vieren. Een plan dat in 2006 al geboren is. Na een intensief traject met stedenbouw, stadsbouwmeester en Welstand gingen we in zomer 2013 voor het eerst in verkoop met 18 appartementen. Na wat persoonlijke inbreng van de kopers is het plan aangepast naar 14 grotere appartementen. Voor de tweede keer zijn we in verkoop gegaan en mét succes! Op dit moment zijn nog slechts twee appartementen beschikbaar.

De sloop van het voormalige CWI gebouw liet echter nog even op zich wachten. Onder andere het signaleren van vleermuizen en het flora & fauna onderzoek dat daarop volgde waren hier de reden voor. Eind november waren de laatste zaken dan toch echt geregeld en was de sloop een feit!

Inmiddels zitten alle 66 palen in de grond en gaat er komende tijd écht gebouwd worden. Vorige week hebben we dit op feestelijke wijze samen met de kopers en betrokken partijen gevierd. Na een korte speech van directeur Willem van Mierlo, bedrijfsleider Michel Paalvast, hebben de eerste kopers hét Parel aan de Schie bord onthuld met daarop de nieuwste artist impression. Onder het genot van een hapje en drankje hebben de nieuwe buren elkaar leren kennen; het was het een geslaagde middag! 

Bekijk onze projectpagina van Parel aan de Schie of bezoek de website www.parelaandeschie.nl

INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300
Akkoordakkoord