Contact Service

Informatie Gouwse Oevers

BOUWDAGBOEK

________________________________________________________________________________

HET EINDRESULTAAT!

d.d. 14-3-2018

Eind 2017 zijn de acht woningen van de Gouwse Oevers opgeleverd. Een paar maanden later zijn wij langsgegaan om het resultaat te bewonderen!

DE GOUWSE OEVERS IS AF!

d.d. 20-12-2017

Op 3 februari 2017 kwamen wij samen de betrokken partijen en de kopers van de Gouwse Oevers bijeen om de officiële start bouw op feestelijke wijze te vieren.

Nog geen jaar later, hebben alle kopers de sleutel van hun nieuwe (t)huis ontvangen en kan het klussen en verhuizen beginnen. Wij wensen alle kopers veel woonplezier!

UPDATE GOUWSE OEVERS

d.d. 30-10-2017

Wij delen het eerste resultaat met u! De steigers zijn verwijderd en het resultaat van de buitenkant van de woningen is nu echt zichtbaar.

Het spuitwerk en tegelwerk in eerste woningen is inmiddels nagenoeg gereed. De komende weken worden binnen de puntjes op de i gezet.

Rondom de woningen is de grondwerker gestart met het aanvullen van de tuinen en ook de nutsbedrijven starten met de aanleg van de huisaansluitingen. Binnenkort wordt de openbare bestrating door gebiedsontwikkelaar OBWZ aangebracht. Naar verwachting worden de eerste woningen eind november opgeleverd.

UPDATE GOUWSE OEVERS
UPDATE GOUWSE OEVERS
UPDATE GOUWSE OEVERS
UPDATE GOUWSE OEVERS
UPDATE GOUWSE OEVERS
UPDATE GOUWSE OEVERS
UPDATE GOUWSE OEVERS
UPDATE GOUWSE OEVERS
UPDATE GOUWSE OEVERS

DAKPANNEN

d.d. 25-9-2017

Een mooie foto van de huizen in de Gouwse Oevers! Zoals op de foto te zien is, is het metselwerk van de woningen gereed en worden momenteel de dakpannen geplaatst. De buitenkant van de eerste woningen is nagenoeg af. Door de steigers heen kunnen we het resultaat al bewonderen. Wanneer de steigers binnenkort worden afgebouwd, wordt het mooie resultaat écht goed zichtbaar. 

EERSTE DAKEN GEREED!

d.d. 5-9-2017

De bouw van uw nieuwe woning heeft tijdens de vakantie stilgelegen. Nu de bouwvak voorbij is, gaan we weer verder met bouwen. De dakpannen worden geplaatst en het metselwerk vordert. Stapsgewijs wordt de impressie werkelijkheid! Bovendien is de afbouw in de woningen gestart.

VAN MIERLO ZOMERSLUITING

d.d. 10-7-2017

Bij Van Mierlo zetten wij binnenkort onze computers uit en bouwhelmen af, want het is tijd voor de bouwvak 2017. Van maandag 24 juli tot en met vrijdag 11 augustus zijn wij gesloten en telefonisch niet bereikbaar. Op maandag 14 augustus zijn wij weer geopend en bereikbaar vanaf 08:15 uur. Fijne vakantie!

DAKPANNEN!

d.d. 22-6-2017

Het plaatsen van de dakpannen vordert!

DE EERSTE DAKPANNEN

d.d. 16-6-2017

Prachtig weer om bouwactiviteiten op het dak uit te voeren. De eerste dakpannen worden gelegd!

STAND VAN ZAKEN GOUWSE OEVERS

d.d. 24-5-2017

De bouw van de Gouwse Oevers verloopt goed! De dakelementen worden geplaatst, de kozijnen worden gesteld en het metselwerk vordert. In de woningen is het uitvoeringsteam gestart met het plaatsen van de trappen en de binnenwanden.

Kortom, stapsgewijs wordt de impressie van de Gouwse Oevers werkelijkheid!

EERSTE DAKELEMENTEN

d.d. 25-4-2017

Gisteren zijn we gestart met het monteren van de eerste dakelementen bij bouwnummers 21 en 22. De dakelementen van de overige woningen volgen daarna.

START METSELWERK

 

d.d. 19-4-2017

Inmiddels is van alle woningen de eerste verdieping gestort. We verwachten dat eind deze week ook de tweede verdieping van alle woningen is gestort.

Daarnaast is metselaar begonnen met de eerste gevelstenen!

EERSTE KOZIJNEN

d.d. 13-4-2017

De opbouw van de skeletten vordert. We zijn inmiddels bij alle woningen aangekomen op de eerste verdieping. De verdiepingsvloer is gestort en bij de eerste woningen zijn ook de kalkzandsteenwanden geplaatst.

Daarnaast zijn op de begane grond de eerste kozijnen geplaatst en gesteld. 

OPBOUW SKELETTEN

d.d. 22-3-2017

De bouw van de acht woningen vordert! Het uitvoeringsteam is bezig met de opbouw van de skeletten. Bij de eerste vier woningen zijn de breedplaatvloeren van de eerste verdieping gestort en de vloeren van de overige vier woningen volgen vandaag.

Volgende week starten we met het lijmen van de kalkzandsteenwanden op de eerste verdieping van bouwnummer 21!

DE EERSTE WANDEN STAAN!

d.d. 27-2-2017

Wat gaat het snel! De eerste kalkzandsteenwanden zijn eind vorige week geplaatst.

BEGANE GRONDVLOEREN

d.d. 21-2-2017

De begane grondvloeren zijn gereed. We gaan vanaf nu de hoogte in! De eerste stenen worden gestapeld.

FEESTELIJKE START BOUW

d.d. 9-2-2017

Op vrijdag 3 februari 2017 hebben we de feestelijke start bouw gevierd! Samen met de kopers, Ontwikkelingsbedrijf Westlandse Zoom, PBD en de wethouder de heer Rijneveen hebben we geproost op een voorspoedige bouw. Natuurlijk ook dit keer weer met een feestelijke handeling.

De kopers hebben hun eigen woning vereeuwigd! Met spuitbussen gingen ze naar hun toekomstige woning om op de bovenkant van de fundering een symbolisch boodschap te schrijven. Na afloop zijn we met z'n alle op de foto geweest en hebben de nieuwe buren elkaar leren kennen. Kortom, het was een geslaagde middag!

Wij hebben deze feestelijke middag in samenwerking met Dronologt gefilmd.

FUNDERINGSWERKZAAMHEDEN

d.d. 2-2-2017

De funderingswerkzaamheden zijn in volle gang. De contouren van de eerste woningen zijn al zichtbaar.

VOORBEREIDING FUNDERING

d.d. 19-1-2017

Nog voor de jaarwisseling zaten alle heipalen in de grond. Inmiddels zijn we in het nieuwe jaar verder gegaan met het grondwerk ten behoeve van de funderingswerkzaamheden.

HEIWERKZAAMHEDEN

d.d. 12-12-2016

Het heiwerk is in volle gang. Hier hebben we enkele mooie foto's van gemaakt!

HEIWERKZAAMHEDEN
HEIWERKZAAMHEDEN
HEIWERKZAAMHEDEN

START HEIWERK!

d.d. 6-12-2016

Het is zover: De bouw van de 8 woningen in de Gouwse Oevers start! Vandaag is de heistelling gearriveerd op de bouwplaats in Kwintsheul. Morgen wordt de eerste technische paal geslagen.

INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300
Akkoordakkoord