Inleven. Realiseren. Beleven.
MENU

WONEN

Iedereen heeft recht op een plek om te wonen...

IN VERKOOP

IN ONTWIKKELING

HOF VAN COSSEE

In het hart van de chique buurt Hillegersberg in Rotterdam ontwikkelt Van Mierlo 18 appartementen en een supermarkt.

HET ZUIDEINDE

Van Mierlo ontwikkelt Het Zuideinde in Delft: 120 appartementen aan de Schie, op de hoek van het Zuideinde en de Abtwoudseweg.

ZUYTBRUGGE

Op de locatie van de voormalige Kistenfabriek in Naaldwijk ontwikkelt Van Mierlo circa 22 appartementen en 5 woningen.

WERKWIJZE

Vanaf het eerste idee tot en met de sleuteloverdracht en service. Van Mierlo beheerst de gehele klantreis voor zowel grondgebonden woningen als appartementengebouwen.

Wij zijn altijd op zoek naar de optimale combinatie van maatschappelijke, economische, duurzame en ruimtelijke inpassing. Hierbij verliezen wij de wensen van de klant nooit uit het oog. Inleven in de wensen en behoeften van de eindgebruikers, deze uitgangspunten vormgeven tot een project, om uiteindelijk samen van een huis een thuis te maken.

Bij het realiseren van een woonbuurt zijn verschillende partijen betrokken. Een goede afstemming is van belang om de klantreis in goede banen te leiden. Wij zijn als het ware de regisseur in de keten waarbij wij ons richten op een efficiënte maar voornamelijk fijne samenwerking.

Zowel vanuit onze eigen ontwikkelafdeling als in opdracht van derden ontwikkelen en bouwen wij vastgoed. Elk project is verschillend, maar ons uitgangspunt blijft hetzelfde: het realiseren van duurzame leefomgevingen waar de eindgebruikers zich thuis voelen.

SHOWCASE

WERKGEBIED

Van Mierlo richt zich op (binnenstedelijke) gebiedsontwikkeling en -realisatie van woonbuurten en commercieel vastgoed.

Ons werkgebied ligt voornamelijk in de regio Zuid-Holland, maar voor een mooi project is geen afstand te groot.

SAMENWERKING

Duurzame samenwerkingen zorgen voor extra waardecreatie van ruimte. Van Mierlo ontwikkelt en realiseert in opdracht van en in samenwerking met (ontwikkel)partners en co-makers.

BPD
Novaform
Weboma
KMW Vastgoed
Gouden Buurten C.V.
Havensteder