Contact Service

Samen uw ideale woning ontwerpen

SMAAK

Stijl van de woning

Samen met de potentiële koper bepalen we de Stijl van de woning. Wat is de gezinssamenstelling en hoeveel woonruimte past daarbij? Welk type woning heeft de voorkeur? In welke stijl dient desze woning te worden gebouwd? Welke kleuren metselsteen en gevelelementen spreken aan? De koper maakt zelf de woning uniek!

Meng de woningopties... uit het Assortiment

Vervolgens Mengen we de basisplattegrond met verschillende woningopties uit het Assortiment. Een uitbouw aan de achterkant, een dakkapel, dakramen, tuitgevel, een extra grote badkamer of een andere indeling op de eerste verdieping… Hierdoor ontstaat de ideale woning voor de koper!

bepaal het niveau van Afwerking

En dat is nog niet alles! Bij Van Mierlo gaan we net dat stapje verder. Ook de Afwerking van de ideale woning kunnen wij onder onze hoede nemen. Naar de wens van de koper kunnen wij een voorstel doen voor de Helemaal-Klaar-Woning. Een woning inclusief badkamer, keuken, wand- en vloerafwerking, duurzaamheidsopties of misschien wel allemaal? Het afwerkingsniveau is helemaal aan de koper.

en deze woning bouwen we op de gekozen Kavel!

Elk woningtype heeft een eigen Kavel. Dat maakt het voor de koper mogelijk om de plaats van de nieuwe woning zelf  te kiezen. Er wordt gekeken welke kavels aansluiten op de woonwensen en in combinatie et het woningtype waar de interesse naar uitgaat, kiest de koper voor het beste kavel die bij het woningtype hoort.

INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300
Akkoordakkoord