Contact Service

FEESTELIJK STARTSEIN KOETSVELD!

FEESTELIJK STARTSEIN KOETSVELD!

d.d. 22-5-2018

Op vrijdag 18 mei 2018 was de feestelijke start bouw van nieuwbouwproject Koetsveld te Westmaas. Samen met de betrokkenen en de kopers van de 15 koopwoningen, hebben wij dit feestelijke moment gevierd op een bijzondere locatie! De feestelijke start bouw vond namelijk plaats bij korenmolen ‘WINDLUST’ te Westmaas.

Rond de klok van drie uur heette Michel Paalvast (Directeur Bouw Van Mierlo) iedereen van harte welkom. Ook de wethouder de heer Van Etten (Gemeente Binnenmaas) heeft een woordje gericht tot de kopers.  Vervolgens nam Jacco Schipper (Prohuis) het woord over, om namens Van Mierlo en Prohuis een cheque ter waarde van €1000,- te overhandigen aan de Stichting Molens Binnenmaas.

Tijd voor de feestelijke handeling: het slaan van de symbolische eerste heipaal. De wethouder had de eer om deze te mogen slaan. De kopers kregen confetti. ‘Knallend’ hebben we de het startsein gegeven van de bouw van Koetsveld.

Terug bij de molen heeft Michel Paalvast de bouwplanning bekendgemaakt en was er een hapje en een drankje. Iedereen heeft een kijkje in de molen mogen nemen, met mooi uitzicht over de bouwplaats vanaf de balustrade. Bij het weggaan kregen de kopers een zakje pannenkoekenmeel, geproduceerd door de korenmolen ‘WINDLUST’ zelf. Kortom, het was weer een geslaagde middag!

INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300
Akkoordakkoord