Contact Service

Helemaal Klaar Wonen

De nieuwbouwwoning wordt opgeleverd, inclusief:

Keuken inclusief inbouw apparatuur
De woning wordt opgeleverd met een keuken, die de koper zelf kan samenstellen. In de basis heeft deze keuken als inbouwapparatuur een koel-/vriescombinatie, een combimagnetron (magnetron en oven), 5-pits gaskookplaat en een vaatwasser.

Badkamer & toilet ruimte (sanitair en tegelwerk)
De koper heeft keuze uit verschillende type wand- en vloertegels. Bij de basis badkamer en toilet wordt de ruimte voorzien van een wandcloset (2x), fonteincombinatie, wastafelcombinatie en een spiegel, douchemengkraan inclusief glijstang & RVS doucheputje, zoals de koper dit wenst. 

Vloerafwerking
Ook de vloerafwerking is opgenomen in het Helemaal-Klaar Wonenpakket. Materialen, kleuren en dessins worden door de koper zelf uitgezocht en voor de oplevering plaatst het uitvoeringsteam de vloer in de woning.

Muurafwerking
De wanden worden behangen met glasvezelbehang met daaroverheen wordt gesaust in een lichte kleur. Mocht de koper een wand willen laten behangen in een dessinbehang, dat is dat mogelijk bij één wand in de woning.

Raamdecoratie en -verduistering
Voor de Helemaal-Klaar Woning opgeleverd wordt, wordt de raamdecoratie- en verduistering verzorgd. Duo-shades of rolgordijn in de keuken, vitrage in woonkamer, en rolgordijnen en Velux raamverduistering in de slaapkamers zijn hierbij mogelijkheden. 

 

Onderdelen van het Helemaal-Klaar Pakket kunnen afzonderlijk of in z’n geheel worden aangeschaft. Tevens worden er nog een aantal ‘pluspakketten’ aangeboden: een luxere keuken, sanitair en tegelwerk etc. Een complete beschrijving van de producten komt bij het verkoopgesprek aan de orde.

INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300
Akkoordakkoord