Contact Service

Ontzorgen met BIM

Ontzorgen met BIM

Zakelijke klanten ontzorgen wij door middel van de BIM-methodiek: projecten vanaf de ontwerpfase tot en met de oplevering volledig vanuit 3D-modellen aansturen. Al in een vroeg stadium gaan wij met alle betrokken partijen om tafel en ontzorgen wij hen door de spil te vormen binnen het volledige proces. Elke partij wordt nauw betrokken bij het proces in een vooral adviserende en controlerende rol, onder leiding van Van Mierlo.

3D-modelleren doen wij aan de hand van Revit als ontwerptool. Op deze manier kunnen wij alle werkzaamheden intern aansturen en uitvoeren. Zo wordt het 3D-model door de verschillende ontwerp- en bouwstadia getild. Individuele wensen van de klant kunnen wij tussentijds verwerken in de 3D-modellen, waardoor gebouwen ontstaan die aansluiten op de wensen van de opdrachtgever. Dit is mogelijk omdat wij het volledige proces in handen hebben en hierdoor de klant in toenemende mate kunnen ontzorgen.

Bij het merendeel van onze projecten passen wij de Prefab Casco bouwmethode toe. Bij dit bouwsysteem worden de wanden en vloeren in de fabriek gestort en voorzien van het benodigde leidingwerk. De kozijnen worden ook in de fabriek aangebracht, voorzien van beglazing en schilderwerk. Al deze onderdelen worden al in een vroeg stadium bepaald en verwerkt in de 3D-modellen. Vervolgens worden de casco elementen in de fabriek gemaakt. Dit kost enkele maanden voorbereidingstijd. De bouwtijd wordt vervolgens aanzienlijk verkort én het resultaat heeft een hogere kwaliteit!

INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300
Akkoordakkoord