Contact Service

Succesvolle SMAAK inspiratieavond de Ranken

Een geslaagde avond vol creatieve ideeën!

Op woensdag 9 december 2015 vond de inspiratieavond plaats van het nieuwe wijkje De Ranken. Om een uur of 7 druppelden de eerste geïnteresseerden binnen bij ons op kantoor in Maasdijk. We verwachtten grote drukte, circa 70 personen! Rond de klok van half 8 zat de zaal helemaal vol en kon de creatieve brainstormsessie beginnen.

Na een korte presentatie over het SMAAK concept en het programma van de avond, gingen de potentiële kopers aan de slag met inspiratieboeken onder het motto 'vanavond is alles mogelijk!'. Wij zijn namelijk op zoek naar de 'ideale' woning, zodat wij tijdens de verdere uitwerking van het plan in staat zijn de woningen aan te laten sluiten op de wensen van de toekomstige bewoners.

In de boeken stonden dan ook veel keuzemogelijkheden: de verschillende beukmaten, variaties in gevelindelingen en gevelkleuren, alle mogelijke indelingen van de woningen aan de hand van plattegronden en het kiezen van de gewenste kavel. Kortom, veel ruimte voor de geïnteresseerden om zich uit te leven!

Tijdens het knutselen en puzzelen liepen er medewerkers rond om een handje te helpen met het vinden van de ideale woning en de gewenste indeling. We hebben ontzettend leuke, creatieve ideeën langs zien komen!

De komende weken worden alle ingevulde inspiratieboeken verwerkt en brengen we alle ideeën in overzicht. Deze suggesties gaan naar de architect die een passend ontwerp maakt van De Ranken, waarmee we in verkoop gaan.

INFO@VMIERLO.NL 0174 - 522 300
Akkoordakkoord